A padrón paprikákat mosd meg, majd egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat.
A padrón paprikák sokszor enyhén csípősek, így mindenképpen próbálj ki egyet, hogy tudd, milyen erősségűek a paprikák.
A fokhagymát hámozd meg és apróra vágd. Tedd a paprikákhoz a serpenyőbe, és pirítsd őket közepes hőmérsékleten 5-6 percig, amíg enyhén megpuhulnak és kissé lepirulnak.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, hogy elkerüld a keserű ízt.
Add hozzá a füstölt osztrigát a paprikákhoz és a fokhagymát, és keverd össze.
A füstölt osztriga gazdag ízvilágot ad az ételnek, így ha nem elég intenzív, adj hozzá egy kis szójaszószt.
A citromot vágd félbe, és facsard bele a serpenyőbe, hogy friss, citrusos ízt adjon az ételnek.
A citrom frissessége és savassága jól kiegészíti a füstölt osztriga ízét.
Sózd, borsozd ízlés szerint, majd szórd meg friss korianderrel, és tálald az ételt melegen.
A koriander frissessége kiemeli az étel ízét, és szép színt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.