A haggis-t k茅sz铆tsd el a csomagol谩s谩n tal谩lhat贸 utas铆t谩sok szerint. Ha frissen f艖z枚d, f艖zd k枚zepes l谩ngon, am铆g teljesen 谩t nem melegszik.
A haggis egy hagyom谩nyos sk贸t 茅tel, amely t枚k茅letesen illik a pir铆t贸shoz, ha j贸l elk茅sz铆ted.
A pir铆t贸s kenyereket v谩gd f茅lbe, majd s眉sd 艖ket aranybarn谩ra egy serpeny艖ben vagy pirit贸son. Amikor k茅sz, kend meg egy kev茅s vajjal, hogy finomabb legyen.
A pir铆t贸s akkor a legjobb, ha 茅ppen el茅g ropog贸s, de m茅g puha bel眉l.
A fokhagym谩t reszeld le vagy apr铆tsd fel, majd pir铆tsd meg egy serpeny艖ben ol铆vaolajjal. Add hozz谩 a haggis-t 茅s f艖zd egy kicsit, hogy az 铆zek 枚ssze茅rjenek.
A fokhagyma 茅desk茅s 铆ze kiemeli a haggis f疟szeres jelleg茅t, 茅s egy k眉l枚nleges arom谩t ad az 茅telnek.
T谩lald a haggis-t a frissen k茅sz眉lt pir铆t贸sokon. Sz贸rd meg friss petrezselyemmel 茅s egy csipet s贸val 茅s borssal, hogy 铆zesebb legyen.
A petrezselyem frissess茅ge kiemeli a haggis gazdag 铆zvil谩g谩t, 茅s sz茅p sz铆nt ad a t谩lal谩snak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.