A haggis-t készítsd el a csomagolásán található utasítások szerint. Ha frissen főzöd, főzd közepes lángon, amíg teljesen át nem melegszik.
A haggis egy hagyományos skót étel, amely tökéletesen illik a pirítóshoz, ha jól elkészíted.
A pirítós kenyereket vágd félbe, majd süsd őket aranybarnára egy serpenyőben vagy piritóson. Amikor kész, kend meg egy kevés vajjal, hogy finomabb legyen.
A pirítós akkor a legjobb, ha éppen elég ropogós, de még puha belül.
A fokhagymát reszeld le vagy aprítsd fel, majd pirítsd meg egy serpenyőben olívaolajjal. Add hozzá a haggis-t és főzd egy kicsit, hogy az ízek összeérjenek.
A fokhagyma édeskés íze kiemeli a haggis fűszeres jellegét, és egy különleges aromát ad az ételnek.
Tálald a haggis-t a frissen készült pirítósokon. Szórd meg friss petrezselyemmel és egy csipet sóval és borssal, hogy ízesebb legyen.
A petrezselyem frissessége kiemeli a haggis gazdag ízvilágát, és szép színt ad a tálalásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.