A lilahagymát és a paprikát vágd vékony szeletekre. Egy serpenyőben kevés olívaolajon dinszteld őket 4-5 percig, amíg megpuhulnak.
A zöldségeket közepes lángon pirítsd, hogy ne égjenek meg, hanem édeskés aromát kapjanak.
Add a zöldségekhez a vegetáriánus haggist, és pirítsd további 3-4 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ízesítheted egy kevés chilivel vagy fokhagymával, ha pikánsabb ízre vágysz.
Helyezz egy tortilla lapot egy tiszta serpenyőbe, és szórd meg reszelt sajttal. Terítsd rá a haggis-zöldség keveréket, majd fedj be egy másik tortilla lappal.
A sajt segít összetapasztani a quesadillát, így könnyebben kezelhető lesz a végén.
Süsd mindkét oldalát 2-3 percig közepes lángon, amíg a tortilla aranybarnára sül és a sajt megolvad.
Fordítsd óvatosan, lehetőleg egy tányér vagy lapáttal segítve, hogy ne essen szét.
Vágd háromszögekre és tálald melegen salátával, tejföllel vagy avokádóval.
Friss korianderrel vagy lime levével még különlegesebbé teheted a tálalást.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.