A haggis-t süsd meg egy serpenyőben, amíg teljesen átsül, és finom ropogós kérget kap.
A haggis akkor a legjobb, ha kívül ropogós, belül pedig szaftos marad.
A tojásokat törd fel, és süsd meg tükörtojásként, ügyelve arra, hogy a sárgája ne törjön el.
A tojásokat alacsony hőmérsékleten süsd, hogy a sárgája finom puha maradjon.
A paradicsomot vágd fel szeletekre, és a pirítós mellé tálald.
A paradicsom frissessége jól kiegészíti a gazdag haggis ízét.
A gombát pirítsd meg vajon, és fűszerezd sóval és borssal.
A gomba gazdag umami ízt ad, ami remekül illik a haggishoz.
A pirítósra tedd a megsült haggist, a tükörtojást, a paradicsomszeleteket, és a pirított gombát.
A pirítós ropogóssága és az összes többi összetevő puhasága remek kontrasztot ad.
Szórd meg friss petrezselyemmel, és tálald azonnal reggeliként.
A petrezselyem frissessége egy kis extra ízt és színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.