A káposztát finomra vágd és egy serpenyőben olajon pirítsd meg 5-7 percig, amíg megpuhul és enyhén karamellizálódik.
A káposztát ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, hogy megőrizze a ropogósságát.
A fokhagymát, gyömbért és zöld chilipaprikát apróra vágd, és tedd félre.
A friss gyömbér és fokhagyma kombinációja igazi ízt ad az ételnek, ezért ne hagyd ki őket.
Egy tálban keverd össze a fehér lisztet, rizslisztet, joghurtot, és egy csipet sót. Adj hozzá egy kis vizet, hogy tésztát kapj.
A tészta ne legyen túl híg, hogy jól meg tudja tartani a formáját sütés közben.
A tésztához add hozzá a pirított káposztát, a fokhagymát, gyömbért, chilipaprikát, és keverd jól össze.
A tészta legyen egyenletes, hogy minden falat egyformán ízletes legyen.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat, és tedd bele a mustármagot és curry leveleket. Amikor a mustármagok pattogni kezdenek, öntsd rá a tésztát.
A mustármag és curry levelek ízesítik az ételt és szép színt adnak neki.
A tésztát lassú tűzön süsd 15-20 percig, amíg az alja aranybarna nem lesz. Ekkor fordítsd meg és süsd a másik oldalát is.
A tésztát ne forgassuk túl gyakran, hogy szép, ropogós kérget kapjon.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel és egy kis citromlével, ha szeretnéd.
A friss koriander és citromlé frissítik és kiemelik az étel fűszeres ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.