A hot dog virsliket grillezd vagy süsd meg egy serpenyőben, amíg enyhén karamellizálódnak.
A virsliket vágd be spirálisan, hogy jobban átsüljenek és szebb is legyen a tálalás.
A taco héjakat enyhén pirítsd meg egy serpenyőben, hogy ropogósak legyenek.
Vigyázz, hogy ne égjenek meg a taco héjak, mert akkor keserűek lesznek. Csak pár másodpercig pirítsd őket.
A paradicsomot és uborkát szeleteld fel vékonyra.
A zöldségeket vágd egyforma vékonyra, hogy könnyen lehessen harapni a tacot. Használhatsz más zöldségeket is, például paprikát vagy hagymát.
A virsliket vágd félbe, majd helyezd őket a taco héjakba.
A virsliket vágd akkorára, hogy kényelmesen elférjenek a taco héjakban. Ne tegyél túl sok virslit a tacoba, mert akkor nehéz lesz összehajtani.
Szórd rá a szeletelt paradicsomot, uborkát, és kanalazz rá egy kevés pikáns mustárt.
A zöldségeket egyenletesen oszlasd el a tacoban. A pikáns mustár helyett használhatsz más szószt is, például salsa-t vagy guacamole-t.
Tálald friss lime levével és friss petrezselyemmel.
A lime lé frissességet ad a taconak. A petrezselymet finomra vágd, hogy könnyen elkeveredjen a többi hozzávalóval.
Tálald azonnal, és élvezd a friss ízeket!
A tacot azonnal tálald, hogy a taco héj ne ázzon el a zöldségektől és a szósztól.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.