A tĂ©sztĂĄt fĆzd meg forrĂł, sĂłs vĂzben 4-5 percig, vagy amĂg megpuhul. Ha kĂ©sz, szƱrd le Ă©s tedd fĂ©lre.
Ne fĆzd tĂșl a tĂ©sztĂĄt, mert akkor ragacsos Ă©s tĂșl puhĂĄvĂĄ vĂĄlik. Ha nem talĂĄlod a megfelelĆ tĂ©sztĂĄt, hasznĂĄlhatsz bĂĄrmilyen rugalmas tĂ©sztĂĄt, ami hasonlĂł a vietnami há»§ tiáșżuhoz.
A fokhagymĂĄt finomra zĂșzd össze, majd egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olajat közepes lĂĄngon. Add hozzĂĄ a fokhagymĂĄt, Ă©s pirĂtsd aranybarnĂĄra.
A fokhagyma pirĂtĂĄsakor ĂŒgyelj arra, hogy ne Ă©gjen meg, mert akkor keserƱ Ăzt adhat a tĂ©sztĂĄnak.
A lime leveleket apróra vågd fel, és tedd félre a tålalåshoz. A zöldhagymåt és chilipaprikåt is vågd apróra.
A lime levelek egyedi aromĂĄt adnak a fogĂĄsnak, miközben frissessĂ©get is biztosĂtanak.
A megsĂŒlt fokhagymĂĄs olajat öntsd a tĂ©sztĂĄra, Ă©s alaposan keverd össze.
Ha jobban szereted az Ăzesebb olajat, adj hozzĂĄ mĂ©g egy kevĂ©s halszĂłszt vagy egy pici sĂłt.
FĆzd meg a tojĂĄst, Ă©s vĂĄgd fel fĂ©lbe. TĂĄlald a tĂ©sztĂĄt egy tĂĄlon, tetejĂ©n a lime levelekkel, friss korianderrel, zöldhagymĂĄval, chilivel Ă©s a fĂ©lbevĂĄgott tojĂĄssal.
A tojĂĄs fĆzĂ©se elĆtt mindig ellenĆrizd, hogy a vĂz forrĂł-e, Ăgy a tojĂĄs pontosan a kĂvĂĄnt ĂĄllagot Ă©ri el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.