A fokhagymát finomra vágd vagy zúzd össze. A petrezselymet is aprítsd fel.
A fokhagyma zúzása intenzívebb ízt ad, míg a finom vágás enyhébb ízt eredményez.
A kajmakot egy tálba helyezd, majd add hozzá a tejfölt és keverd össze.
Ha a kajmak túl sűrű, egy kis víz vagy extra tejföl hozzáadásával állíthatod be a kívánt állagot.
Add hozzá az aprított fokhagymát, petrezselymet, sót és borsot. Jól keverd el, hogy minden egyenletesen eloszoljon.
A petrezselyem frissességet ad, míg a fokhagyma gazdag ízt biztosít.
Locsold meg egy kevés lime levével, hogy egy kis savanykás ízt adjon a keveréknek.
A lime leve frissítő hatású, és kiemeli a kajmak ízét.
Tálald az elkészült kajmakot egy kis olívaolajjal meglocsolva, és ha szeretnéd, egy kevés extra petrezselyemmel díszítve.
Az olívaolaj gazdag ízt ad, és segít, hogy a kajmak krémesebb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.