A csirke b艖rt alaposan tiszt铆tsd meg, 茅s v谩gd kisebb darabokra. Keverd 枚ssze a sz贸jasz贸szt, mirint, cukrot, apr贸ra v谩gott fokhagym谩t 茅s reszelt gy枚mb茅rt egy t谩lban, hogy elk茅sz铆tsd a marin谩dot.
A csirke b艖re legyen friss, hogy a p枚rk枚l茅s sor谩n sz茅p ropog贸s legyen.
A csirke b艖rdarabokat tedd a marin谩dba, 茅s hagyd p谩col贸dni minimum 30 percig, de ha id艖d engedi, ak谩r 2-3 贸r谩n 谩t is pihenhet a h疟t艖ben.
A marin谩l谩s sor谩n az 铆zek jobban 谩tj谩rj谩k a b艖rt, 铆gy sokkal 铆zletesebb lesz a v茅geredm茅ny.
Miut谩n a csirke b艖re pihent a marin谩dban, hev铆ts fel egy serpeny艖t ol铆vaolajon. Tedd bele a b艖rdarabokat, 茅s k枚zepes l谩ngon s眉sd 艖ket ropog贸sra. Ez k枚r眉lbel眉l 7-10 percet vesz ig茅nybe.
Figyelj arra, hogy ne 茅gjenek meg a csirke b艖r茅nek sz茅lei, 茅s k枚zben gyakran forgasd 艖ket, hogy egyenletesen s眉ljenek.
Amikor a b艖r ropog贸s 茅s aranybarna, sz贸rd meg a tetej茅t szez谩mmaggal 茅s apr贸ra v谩gott z枚ldhagym谩val.
A szez谩mmag 茅s a z枚ldhagyma friss 铆zt 茅s ropog贸s text煤r谩t ad a yakitorinak.
T谩lald az elk茅sz眉lt kawa yakitorit melegen, ak谩r egy kis rizs vagy sal谩ta k铆s茅ret茅ben.
A yakitori remek el艖茅tel vagy k枚nny疟 vacsora, friss 茅s finom 铆zekkel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.