A rizst alaposan mosd meg, majd főzd meg a csomagolás utasításai szerint.
Használj rövid szemű rizst, hogy a textúrája megfelelően ragadjon, így könnyen formázhatod az onigirikat.
A kimchit apróra vágd fel, majd keverd össze a majonézzel.
Ha nem szereted túl csípősen, válassz enyhébb kimchit, vagy öblítsd le egy kicsit, hogy enyhítsd a csípős ízt.
A főtt rizst hagyd hűlni egy kicsit, majd egy tálban keverd össze a sóval.
A rizst ne hagyd túl melegen, hogy a keverés során ne folyjon szét.
Kézzel formálj kis golyókat a rizsből, majd azokat lapítsd ki, és tegyél közepébe egy kanál kimchi-majonézes keveréket.
A rizst nedves kézzel formáld, így könnyebben dolgozhatsz vele, és nem ragad a kezedhez.
Formázd meg az onigirit, majd tedd egy darab nori lapra, és hajtsd fel a sarkait, hogy összefogja.
Ha szeretnéd, a nori lapot egy kicsit megpiríthatod a serpenyőben, hogy még ropogósabb legyen.
A kész onigirikat szórd meg szezámmaggal, és díszítsd friss korianderrel.
A koriander frissessége nagyszerűen kiegészíti a sós és fűszeres ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.