Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
A sütőpapír megakadályozza, hogy a pizza leragadjon, és könnyebb lesz a takarítás is.
Nyújtsd ki a pizzatésztát, és helyezd a tepsire. Vékonyan olajozd meg a tészta felületét a ropogósabb állag érdekében.
Az olajozás segít, hogy a tészta ne ázzon el a feltétektől.
Kend meg a tésztát gochujang szósszal, ügyelve arra, hogy a széleket szabadon hagyd.
A gochujang szósz nagyon erős, ezért először kevesebbet kenj rá, és kóstold meg, mielőtt többet adnál hozzá.
Szórd meg reszelt mozzarellával, majd helyezd el az apróra vágott kimchit a sajt tetején.
A kimchi levét nyomkodd ki, mielőtt a pizzára teszed, hogy ne áztassa el a tésztát.
Adj hozzá vékonyra szeletelt vöröshagymát és szórd meg újhagymával a frissesség érdekében.
A vöröshagymát áztasd hideg vízbe néhány percig, hogy enyhébb legyen az íze.
Szórd meg szezámmaggal, majd süsd a pizzát 12-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad és a tészta aranybarnára sül.
A szezámmagot pirítsd meg száraz serpenyőben, hogy intenzívebb legyen az íze.
Sütés után hagyd pihenni pár percig, majd szeleteld fel és tálald melegen.
Ha szereted a csípőset, tálaláskor locsold meg egy kis sriracha szósszal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.