A darĂĄlt hĂșst tedd egy nagy tĂĄlba. A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt aprĂłra vĂĄgd, Ă©s add a hĂșshoz.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt finomra vĂĄgva gyorsabban beĂ©pĂŒlnek a hĂșshoz, Ăgy egyenletesebb lesz az Ăze.
Add hozzĂĄ a fƱszereket: kömĂ©nyt, kurkumĂĄt, paprikĂĄt, sĂłt Ă©s borsot. Keverd össze a hozzĂĄvalĂłkat alaposan, hogy a fƱszerek jĂłl eloszoljanak a hĂșson.
Ha szeretnéd, egy kis csipet chili is adhat egy extra pikantériåt a koftåknak.
A rizslisztet Ă©s a friss koriandert is keverd bele, majd egy evĆkanĂĄl citromlĂ©vel ĂzesĂtsd a tĂ©sztĂĄt. A koriander friss, zöld Ăzt ad a koftĂĄknak.
Ha a tĂ©szta tĂșl lĂĄgy, adj hozzĂĄ egy kis extra rizslisztet, hogy könnyebben formĂĄzhatĂł legyen.
A keverĂ©kbĆl formĂĄzz kis golyĂłkat, vagy hosszĂșkĂĄs formĂĄkat, attĂłl fĂŒggĆen, hogy milyen alakot szeretnĂ©l a koftĂĄknak.
A koftĂĄk egyenletes formĂĄzĂĄsĂĄhoz Ă©rdemes a kezedet nedvesĂteni, hogy ne ragadjanak.
HevĂts olĂvaolajat egy serpenyĆben közepes lĂĄngon. A koftĂĄkat sĂŒsd 8-10 percig, forgatva, hogy minden oldaluk szĂ©pen megpiruljon.
A koftĂĄk kĂvĂŒl ropogĂłsak legyenek, belĂŒl pedig szaftosak, Ăgy ĂŒgyelj arra, hogy ne sĂŒsd tĂșl Ćket.
Amikor a koftĂĄk megsĂŒltek, vedd ki Ćket a serpenyĆbĆl, Ă©s tĂĄlald friss salĂĄtĂĄval vagy naan kenyĂ©rrel.
TĂĄlalĂĄs elĆtt friss citromlĂ©vel mĂ©g ĂzesĂtheted Ćket, hogy frissĂtĆ Ăzt kapjanak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.