A paneert vágd kockákra, és egy serpenyőben, olajon pirítsd aranybarnára.
A tofu vagy paneer külsejét úgy tudod ropogósra sütni, ha jól lepréselted előtte a vizet belőle.
A hagymát vágd apróra, a fokhagymát és gyömbért pedig reszeld le.
Minél apróbbra vágod, annál gyorsabban megpuhulnak és jobban kiadják az ízüket.
A hagymát pirítsd olajon, amíg aranybarnára nem sül.
A hagyma pirítása segít abban, hogy gazdagabb, mélyebb ízt kapjon a szósz.
Add hozzá a fokhagymát, gyömbért, korma pasztát, garam masalát, fekete borsot és sót, majd pirítsd tovább 1-2 percig.
A fűszerek alacsony hőmérsékleten történő pirítása segít abban, hogy jobban kiadják az aromájukat.
Öntsd hozzá a kókusztejet és keverd el alaposan.
A kókusztej gazdag textúrát és ízt ad a szósznak, így érdemes jól elkeverni.
Tedd bele a sült paneert a szószba, és főzd 5-10 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
A paneer jól felszívja a szószt, ezért fontos, hogy időt adj neki, hogy átvegye az ízeket.
Tálald forrón, rizs vagy naan kenyér mellett.
A Korma legjobban friss basmati rizzsel és naan kenyérrel passzol.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.