A tojást verd fel a cukorral és vaníliás cukorral, majd add hozzá a tejet és az olajat. Keverd jól össze.
A tojás felverése segít a tésztában a levegősség elérésében, ami puhább lesz.
Egy külön tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót és kókuszreszeléket.
A kókuszreszelék gazdagítja az ízt és textúrát, segít a tésztának egy különlegesebb jelleget adni.
A két keveréket egyesítsd, majd gyúrd össze, hogy sima tésztát kapj.
Ne gyúrd túl, hogy a tészta ne legyen kemény. A cél egy puha, formázható tészta.
A tésztát oszd 8-10 kis darabra, formázz belőlük kis golyókat, majd helyezd őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
A golyókat formázhatod kisebbre vagy nagyobbra is, de ügyelj arra, hogy egyenletesek legyenek, hogy egyformán süljenek.
Előmelegített 180°C-os sütőben süsd a labrát 15-20 percig, amíg aranybarnák nem lesznek.
Ha egy kicsit ropogósabbra szeretnéd, hagyd őket a sütőben pár percig tovább.
Miután megsültek, hagyd őket egy kicsit hűlni, majd tálald melegen vagy szobahőmérsékleten.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.