A leipäjuustot melegítsd fel egy serpenyőben, közepes lángon. Mindkét oldalát süsd 2-3 percig, amíg aranybarna nem lesz.
A leipäjuusto nagyon finom, amikor a széle enyhén ropogós lesz. Ha nem szeretnéd, hogy túl olvadékony legyen, csak rövid ideig süsd!
Miután a sajt megpirult, tedd át egy tányérra, és csorgass rá friss mézet.
A méz ne legyen túl folyós, hogy szépen ráfolyjon a sajtra, és ne csöpögjön le.
Tálald friss áfonyával és menta levelekkel, amelyek egy szép színkontrasztot adnak a sajt és a méz mellé.
Az áfonya frissessége jól kiegészíti a leipäjuusto gazdag ízét, és a menta üdítő íze extra frissességet ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.