A kókuszreszeléket egy serpenyőben pirítsd meg, amíg enyhén aranybarna nem lesz.
A kókusz gyorsan megpirul, figyelj, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű íze lesz.
A tejet melegítsd fel a cukorral és a fahéjjal. Keverd el jól, hogy a cukor feloldódjon.
Ha szeretnéd gazdagabbá tenni az ízét, adj hozzá egy csipetnyi vaníliás cukrot is.
A tésztát készítsd el a csomagolás szerint, majd hagyd kihűlni.
A tészta legyen puha és jól formázható, hogy könnyen tölthető legyen.
A vajat olvaszd meg, majd keverd hozzá a pirított kókuszreszeléket, a tejet, a citromlevet és egy csipet sót.
A vaj és a kókusz keveréke adja meg a desszert gazdag ízét, ne hagyd ki.
A tésztát töltsd meg a kókuszos keverékkel, majd formázz belőle kis golyókat.
A golyókat ne tedd túl nagyra, hogy könnyen meg lehessen tölteni és egyenletesen süljenek.
A kis golyókat süsd meg előmelegített sütőben 180°C-on 15-20 percig, amíg aranybarna színűek nem lesznek.
Ügyelj arra, hogy ne süsd túl, mert akkor kiszáradhatnak.
Tálald melegen, és élvezd a kókuszos, fahéjas, friss desszertet.
A Litti kókuszos egy tökéletes édesség reggelire vagy desszertként, frissen tálalva.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.