Lomi salmon korianderrel, tálalva

Lomi salmon korianderrel

A Lomi salmon egy hagyományos hawaii étel, amelyet friss lazac, koriander és zöldségek jellemzik. Az étel egyszerű, de ínycsiklandó, és tökéletes választás azok számára, akik egészséges és friss ételekre vágynak. A Lomi salmon a hawaii konyha kedvelt étke, amit gyakran tálalnak egy friss lime-ot tartalmazó öntettel, hogy fokozza az ízeket. A koriander, mint egy frissítő fűszer, segít kiemelni a lazac természetes ízét.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
200 g Friss lazac filé
1 db Friss lime lé
1 ek. Friss koriander
1 db Vöröshagyma
1 db Friss uborka
0.5 tk.
1 db Friss chili
1 tk. Szezámmag
1 ek. Olívaolaj

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A lazacot vágd apró kockákra, és helyezd egy tálba.

    A lazacnak frissnek és lehetőleg bőr nélkülinek kell lennie, hogy könnyen felkockázható legyen.

    2

    A lime levét facsard ki, és add a lazachoz.

    A lime frissessége és savanykás íze segít a lazac zamatának kiemelésében.

    3

    A vöröshagymát és a friss uborkát vágd apróra, és add hozzá a lazachoz.

    A vöröshagyma enyhíti a lazac erősebb ízét, míg az uborka frissességet ad a salátának.

    4

    A friss chilit vágd apróra és szórd a salátába, majd keverd jól össze.

    A chili mennyiségét a saját ízlésed szerint állíthatod, hogy megfelelő legyen a fűszeresség.

    5

    A koriandert vágd apróra, és szórd a salátára. Tedd hozzá a sót és az olívaolajat, majd keverd össze.

    A koriander frissítő íze kiemeli a többi összetevő ízét, és gazdagítja az ételt.

    6

    Tálald a Lomi salmontal, és szórd meg szezámmaggal.