A lazacot vágd apró kockákra, és helyezd egy tálba.
A lazacnak frissnek és lehetőleg bőr nélkülinek kell lennie, hogy könnyen felkockázható legyen.
A lime levét facsard ki, és add a lazachoz.
A lime frissessége és savanykás íze segít a lazac zamatának kiemelésében.
A vöröshagymát és a friss uborkát vágd apróra, és add hozzá a lazachoz.
A vöröshagyma enyhíti a lazac erősebb ízét, míg az uborka frissességet ad a salátának.
A friss chilit vágd apróra és szórd a salátába, majd keverd jól össze.
A chili mennyiségét a saját ízlésed szerint állíthatod, hogy megfelelő legyen a fűszeresség.
A koriandert vágd apróra, és szórd a salátára. Tedd hozzá a sót és az olívaolajat, majd keverd össze.
A koriander frissítő íze kiemeli a többi összetevő ízét, és gazdagítja az ételt.
Tálald a Lomi salmontal, és szórd meg szezámmaggal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.