A friss lazacot alaposan öblĂtsd le, majd vĂĄgd kis kockĂĄkra. Ha szĂŒksĂ©ges, tĂĄvolĂtsd el a bĆrt. EzutĂĄn enyhĂ©n sĂłzd be, keverd össze, Ă©s tedd a hƱtĆbe 30 percre, hogy a sĂł ĂĄtjĂĄrja.
Ha a lazac nagyon friss, nem szĂŒksĂ©ges sokĂĄig sĂłzni â ne legyen tĂșl sĂłs a vĂ©geredmĂ©ny.
A paradicsomokat vĂĄgd aprĂł kockĂĄkra. Fontos, hogy Ă©rett, de nem tĂșl lĂ©dĂșs paradicsomot vĂĄlassz, Ăgy a salĂĄta nem lesz tĂșl vizes.
Ha a paradicsom tĂșl lĂ©dĂșs, vĂĄgĂĄs utĂĄn papĂrtörlĆvel itasd le a felesleges nedvessĂ©get.
A vöröshagymĂĄt Ă©s a zöldhagymĂĄt aprĂtsd finomra. A vöröshagymĂĄt hideg vĂzbe ĂĄztathatod pĂĄr percre, hogy enyhĂtsd az erejĂ©t.
A zöldhagyma vilĂĄgos rĂ©sze lĂĄgyabb, a sötĂ©tebb rĂ©sz aromĂĄsabb â hasznĂĄld mindkettĆt keverve.
Egy nagy tĂĄlban keverd össze a sĂłzott lazacot, a felkockĂĄzott paradicsomot, a vöröshagymĂĄt Ă©s zöldhagymĂĄt. Keverd össze Ăłvatosan, hogy ne törjenek szĂ©t az összetevĆk.
FakanĂĄllal vagy kĂ©zzel is keverheted â hagyomĂĄnyosan kĂ©zzel kĂ©szĂŒl, innen a \'lomi\' (masszĂrozĂĄs) nĂ©v.
Tedd bele a jĂ©gkockĂĄkat, keverd össze, majd helyezd hƱtĆbe legalĂĄbb 1 ĂłrĂĄra. TĂĄlalĂĄs elĆtt tĂĄvolĂtsd el a jeget, majd hidegen kĂnĂĄld.
A jĂ©g segĂt frissen tartani Ă©s lehƱteni a keverĂ©ket â ez nemcsak Ăzben, hanem ĂĄllagban is sokat szĂĄmĂt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.