A marhahúst vágd csíkokra, majd fűszerezd sóval és borssal. Tedd félre, hogy a hús átvegye a fűszerek ízét.
A hús vágásakor érdemes az erezet mentén dolgozni, így könnyebben szeletelhető lesz.
A vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot szeleteld fel. A fokhagymát apróra vágd.
A paprikát és paradicsomot azonos nagyságúra vágd, hogy egyenletesen piruljanak.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a marhahúst közepes lángon. Süsd a húst addig, amíg szépen megpirul, de ne szárítsd ki!
A hús pirítása közben ne keverd folyamatosan, hogy kéreg alakuljon ki rajta.
Miután a hús megpirult, tedd hozzá a fokhagymát, majd pár másodperc után add hozzá a hagymát, paprikát és paradicsomot. Pirítsd őket a hússal együtt.
A zöldségeket ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, hogy frissek és ropogósak maradjanak.
Öntsd hozzá a gluténmentes szójaszószt és a fehérborecetet, majd keverd jól össze. Főzd pár percig, amíg az összes íz összeér.
A szójaszósz és az ecet egyensúlyt adnak az ételnek, de ha szükséges, adj hozzá egy kis mézet, hogy édesebbé tedd.
Tálald az ételt gluténmentes burgonyapürével, és díszítsd friss korianderrel.
A koriander friss ízt ad, de ha nem szereted, helyettesítheted petrezselyemmel is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.