A sertéskarajt vágd csíkokra, a paradicsomot és a hagymát szeleteld fel.
A sertéskarajt ne vágd túl vékonyra, hogy a hús szaftos maradjon a sütés közben.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a sertéscsíkokat, és süsd őket aranybarnára.
Ne zsúfold túl a serpenyőt, inkább kisebb adagokban süsd, hogy a hús egyenletesen megpiruljon.
A hagymát és a fokhagymát add hozzá, és pirítsd őket 2-3 percig, amíg a hagyma üvegesedni kezd.
A fokhagyma illata akkor lesz a legfinomabb, ha nem hagyod túl pirulni, csak amíg enyhén megpuhul.
Add hozzá a szeletelt paradicsomot, és keverd össze, hogy a paradicsom levet eresszen.
A paradicsomnak ne engedd túl sokáig főzni, mert elveszti a frissességét és színét.
Öntsd hozzá a kókuszaminót és a szója szószt, és hagyd, hogy az ízek jól összeérjenek 5-7 perc alatt.
A kókuszaminó enyhe édességet ad a fogásnak, amely remekül kiegyensúlyozza a szója szósz sósságát.
Közben készítsd el a rizst a csomagoláson található utasítások szerint.
A rizst egy csipet sóval főzd, hogy kiemelje a fogás ízét.
Amikor a hús és a zöldségek elkészültek, szórd meg friss korianderrel, és tálald a főtt rizzsel.
A koriander frissessége és színe feldobja a fogást, és ízében is gazdagítja.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.