A csirkemellet vágd kis kockákra, majd tedd egy tálba. Add hozzá a joghurtot, tejszínt, citromlevet, és jól keverd össze.
A csirkemell kockázása segít abban, hogy a pác jobban átjárja a húst.
Add hozzá a fokhagymát, garam masalát, köményt, paprikát, koriander port, sót és borsot a pácba. Alaposan keverd össze, hogy a csirkét mindenhol bevonja a pác.
A pácnak legalább 30 percig pihenni kell a hűtőben, hogy a fűszerek jól átjárják a húst.
Egy serpenyőben hevíts olívaolajat, majd add hozzá a bepácolt csirkét. Sütöd közepes lángon 8-10 percig, amíg a csirke teljesen átsül.
A csirkét ne süsd túl, mert akkor kiszárad. Ha szükséges, egy kis vizet is hozzáadhatsz, hogy szaftos maradjon.
Amikor a csirke kész, szórd meg friss korianderrel, és tálald rizzsel vagy naan kenyérrel.
A koriander frissessége és zöldessége kiemeli az étel ízét és színt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.