A tojásfehérjét egy tálban verd fel kemény habbá.
A tojásfehérjét tiszta edényben verd fel, hogy a hab keményebb legyen.
A mandulalisztet, a cukrot, a lisztet, a vaníliás cukrot és a sütőport egy tálban keverd össze.
A lisztet és a mandulalisztet alaposan keverd össze, hogy egyenletes tésztát kapj.
Óvatosan forgasd bele a tojásfehérjét a száraz hozzávalókba, hogy ne törjön össze a hab.
Finoman forgasd össze, hogy a hab ne veszítse el a levegősségét.
Add hozzá a durvára vágott mandulát és a sót, majd keverd el.
A mandula egyedi ropogós textúrát ad a süteménynek, ami különlegessé teszi.
A kész tésztát formázz kis golyókká vagy kis halmokká, és helyezd őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
A mandelkubboknak nem kell túl nagyoknak lenniük, mivel sütés közben is nőnek.
Előmelegített 180 °C-os sütőben süsd 12-15 percig, amíg a külsejük aranybarnára sül.
Ha túlságosan megbarnulnak, csökkentsd a hőmérsékletet.
Miután elkészültek, hagyd hűlni a süteményeket a tepsiben, majd tálald.
A mandelkubbok még finomabbak, ha teljesen kihűlnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.