BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A sziruphoz keverd össze a cukrot, vizet Ă©s citromlevet, majd forrald fel. FĆzd alacsony lĂĄngon 5 percig, Ă©s hagyd teljesen kihƱlni.
HasznĂĄlhatsz nyĂrfacukrot a vegĂĄn Ă©s alacsony kalĂłriĂĄs verziĂłhoz.
Egy nagy tålban keverd össze a narancslét, cukrot, kókuszolajat, reszelt narancshéjat, fahéjat, szegfƱszeget és a szódabikarbónåt.
A szĂłdabikarbĂłna segĂt levegĆssĂ© tenni a tĂ©sztĂĄt, de ne keverd tĂșl!
Add hozzĂĄ a glutĂ©nmentes lisztkeverĂ©ket Ă©s a grĂzt, majd keverd össze kĂ©zzel, amĂg puha tĂ©sztĂĄt kapsz. Ne gyĂșrd tĂșl.
A tĂșlzott gyĂșrĂĄs miatt kemĂ©ny lesz a tĂ©szta â csak addig dolgozd, mĂg összeĂĄll.
FormĂĄzz diĂłnyi, ovĂĄlis sĂŒtiket, Ă©s helyezd Ćket sĂŒtĆpapĂrral bĂ©lelt tepsibe.
A tĂ©sztĂĄt megnedvesĂtett kĂ©zzel könnyebb formĂĄzni.
SĂŒsd 180°C-on 25â30 percig, amĂg aranybarnĂĄk lesznek.
A sĂŒtĂ©si idĆ alatt ne nyisd ki a sĂŒtĆ ajtajĂĄt, hogy a sĂŒtemĂ©nyek ne essenek össze.
A forrĂł sĂŒtiket tedd a hideg szirupba 30â60 mĂĄsodpercre, majd tedd Ćket egy tĂĄlra hƱlni.
Ne hagyd tĂșl sokĂĄig a szirupban a sĂŒtiket, kĂŒlönben tĂșl puha lesz.
TĂĄlalĂĄs elĆtt megszĂłrhatod reszelt narancshĂ©jjal vagy aprĂłra vĂĄgott diĂłval.
A frissen reszelt narancshĂ©j extra friss Ăzt ad, mĂg a diĂł ropogĂłs textĂșrĂĄt biztosĂt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.