Egy nagy kancsóban keverd össze az almás cidert és a mézet. TIPP: Győződj meg róla, hogy a méz teljesen feloldódik.
Ha a méz nehezen oldódik, melegítsd fel a cidert egy kicsit, de ne forrald.
Add hozzá a friss áfonyát és a reszelt narancshéjat.
Ha nincs friss áfonyád, használhatsz fagyasztottat is, de előtte ne olvaszd ki teljesen.
Tegyél jégkockákat a poharakba, és öntsd rá a cidert.
Ha nincs jégkockád, a cidert előre lehűtheted a hűtőben.
Díszítsd az italt narancskarikákkal és néhány szem friss áfonyával.
A narancskarikákat előre elkészítheted és hűtőben tárolhatod.
Tálald hidegen, és élvezd a frissítő, gyümölcsös ízeket.
A kancsót is lehűtheted a tálalás előtt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.