Egy közepes méretű lábasban keverd össze az almalevet, a narancslevet és a vizet.
A legjobb, ha 100%-os gyümölcsleveket használsz a legjobb ízhatás érdekében.
Add hozzá a mézet és a karamellszószt. TIPP: Lassú tűzön melegítsd, hogy a méz és a karamell teljesen feloldódjon az italban.
Ügyelj arra, hogy a karamellszósz jó minőségű legyen, hogy ne legyen túl édes vagy mesterséges íze.
Tedd bele a fahéjrudakat, és főzd alacsony lángon 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek. TIPP: Ha intenzívebb fűszeres ízt szeretnél, adj hozzá egy kevés szegfűszeget.
Ne forrald fel az italt, csak gyöngyözve melegítsd, hogy a fűszerek aromája ne vesszen el.
Szűrd le az italt, és öntsd hőálló poharakba.
A szűréssel eltávolítod a fahéjrudakat és az esetleges üledéket, így tiszta és kellemes lesz az ital.
Díszítsd narancskarikákkal, és tálald az italt melegen vagy langyosan. TIPP: Ha hűvösebb puncsot szeretnél, tálaláskor adj hozzá jégkockát.
A narancskarikákat akár szegfűszeggel is tűzdelheted, hogy még ünnepibb legyen a megjelenés.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.