Mosd meg a bogyĂłs gyĂŒmölcsöket, Ă©s ha szĂŒksĂ©ges, darabold fel Ćket kisebb darabokra. Reszeld le a lime hĂ©jĂĄt, Ă©s facsard ki a levĂ©t.
A lime hĂ©jĂĄt csak a szĂnes rĂ©szĂ©bĆl reszeld, a fehĂ©r rĂ©sz keserƱ lehet.
Egy közepes lĂĄbasban keverd össze a gyĂŒmölcsöket, a mĂ©zet, a lime levĂ©t Ă©s hĂ©jĂĄt, valamint a tequilĂĄt.
HasznĂĄlj jĂł minĆsĂ©gƱ tequilĂĄt a legjobb ĂzĂ©lmĂ©nyĂ©rt.
Közepes lĂĄngon kezdd el melegĂteni a keverĂ©ket, Ă©s fĆzd 5-7 percig, amĂg a gyĂŒmölcsök levet engednek Ă©s kissĂ© megpuhulnak.
Figyelj oda, hogy ne Ă©gjen le a gyĂŒmölcs, idĆnkĂ©nt keverd meg.
Egy kĂŒlön kis tĂĄlban oldd fel a kukoricakemĂ©nyĂtĆt a vĂzben, majd fokozatosan add hozzĂĄ a melegedĆ mĂĄrtĂĄshoz.
A kukoricakemĂ©nyĂtĆt mindig hideg vĂzben oldd fel, hogy ne csomĂłsodjon a mĂĄrtĂĄsban. Add hozzĂĄ lassan, folyamatos keverĂ©s mellett.
Add hozzĂĄ a vanĂliakivonatot Ă©s egy csipet sĂłt, majd folyamatos keverĂ©s mellett fĆzd tovĂĄbbi 3-4 percig, amĂg a szĂłsz besƱrƱsödik.
A sĂł kiemeli az Ă©des Ăzeket, ne hagyd ki! A vanĂliakivonat helyett hasznĂĄlhatsz vanĂliarudat is, de azt a fĆzĂ©s elejĂ©n add hozzĂĄ.
Hagyd a szĂłszt kicsit hƱlni, majd tĂĄlald palacsintĂĄk, gofrik vagy grillezett hĂșsok mellĂ©. HƱtĆben tĂĄrolva akĂĄr 3-4 napig is frissen tarthatĂł.
A szĂłsz hƱtĂ©s közben mĂ©g sƱrƱsödni fog, ezt vedd figyelembe a fĆzĂ©snĂ©l.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.