A fehér babot előzőleg áztasd be vízbe legalább 4-6 órára, majd főzd meg, amíg megpuhul. Ha használod a konzerv változatot, akkor egyszerűen öblítsd le őket.
Az előáztatás segít a bab gyorsabb főzésében, és segít elkerülni a puffadást is.
A kenyérszeleteket vágd kisebb darabokra, és pirítsd meg egy serpenyőben egy kis olívaolajon, amíg ropogósak lesznek.
A pirított kenyér ropogóssága kulcsfontosságú a migas textúrájához, ügyelj rá, hogy ne égjenek meg.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, és egy másik serpenyőben egy kis olívaolajon pirítsd meg, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagyma és fokhagyma pirítása segít kiemelni az ízeket, és édesebb, lágyabb ízt ad az ételnek.
A pimiento chorizót vágd fel apró darabokra, és add hozzá a hagymás keverékhez. Pirítsd még 5-7 percig, hogy a kolbász is átvegye az ízeket.
A pimiento chorizo vagy más fűszeres kolbász különleges ízt ad a migasnak, ne hagyd ki!
Add hozzá a főtt babot és a pirított kenyér darabokat, majd keverd jól össze.
A bab és kenyér keverése után a gabonák és babok ízei összeérnek, és ínycsiklandó ételt alkotnak.
Készíts két tojást tükörtojásként, és tálald a migas felett. Díszítsd friss petrezselyemmel.
A tükörtojás lágy sárgája egy extra krémességet ad a migasnak, ami tökéletes a ropogós kenyérhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.