BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A sĂĄrgarĂ©pĂĄt hĂĄmozd meg Ă©s vĂĄgd vĂ©kony csĂkokra vagy reszeld le.
A sĂĄrgarĂ©pĂĄt reszelheted is, de a csĂkokra vĂĄgott vĂĄltozat szĂ©p esztĂ©tikai hatĂĄst ad az Ă©telnek.
A fokhagymåt håmozd meg és finomra vågd.
A fokhagyma ĂzĂ©nek fokozĂĄsĂĄhoz egy kicsit összenyomhatod a gerezdeket a kĂ©ssel.
A növĂ©nyi olajat egy serpenyĆben hevĂtsd fel, majd add hozzĂĄ a fokhagymĂĄt Ă©s a chilit. PirĂtsd egy-kĂ©t percig, amĂg a fokhagyma illatos lesz.
Ha nem szereted a tĂșl csĂpĆs Ăzeket, csökkentsd a chili mennyisĂ©gĂ©t vagy hagyd ki teljesen.
Egy tĂĄlban keverd össze a sĂĄrgarĂ©pĂĄt, sĂłt, cukrot, koriandert, majd öntsd rĂĄ az ecetet Ă©s az olajat a pirĂtott fokhagymĂĄs olajjal.
A fƱszereket jól keverd el, hogy minden sårgarépa egyenletesen åtjåródjon.
Hagyd ĂĄllni a keverĂ©ket szobahĆmĂ©rsĂ©kleten legalĂĄbb 30 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
MinĂ©l tovĂĄbb ĂĄll, annĂĄl Ăzesebb lesz, de frissen is finom.
TĂĄlalĂĄs elĆtt szĂłrd meg friss petrezselyemmel a morkovchĂĄt.
A friss petrezselyem nemcsak Ăzt ad, hanem szĂ©p zöld szĂnt is, amely jĂłl ellensĂșlyozza a sĂĄrgarĂ©pa narancssĂĄrga szĂnĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.