A tofut vágd fel kis kockákra vagy szeletekre, attól függően, hogy milyen formában szeretnéd tálalni.
Ha a tofu túl nedves, nyomd ki a felesleges vizet egy tiszta konyharuhával, hogy jobban át tudja venni a panírt.
Egy tálban keverd össze a rizslisztet, kukoricalisztet, sót, borsot és fokhagyma port.
A fokhagyma por mellett egy kis paprikát is adhatsz hozzá, hogy színt és extra ízt adjon.
A tofu kockákat először forgasd meg a lisztes keverékben, hogy minden oldalról jól panírozd.
A tofu panírozása előtt érdemes egy picit megnyomni, hogy megszabaduljon a felesleges víztől, így ropogósabb lesz.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és add hozzá a panírozott tofut. Süsd minden oldalát 2-3 percig, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
Ne zsúfold túl a serpenyőt, hogy a tofu egyenletesen megsülethessen. Ha szükséges, több részletben süsd.
A kész tofut helyezd papírtörlőre, hogy felitassa a felesleges olajat, majd tálald friss petrezselyemmel díszítve.
A petrezselyem nemcsak díszít, hanem frissítő hatást is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.