Kezdd azzal, hogy a csirke porcokat alaposan megmosod, és szükség szerint a felesleges részeket eltávolítod.
A csirke porc jól illeszkedik a yakitorihoz, de fontos, hogy friss legyen a legjobb íz elérése érdekében.
A szójaszószt, mirint és a cukrot keverd össze egy tálban, majd öntsd a keveréket a csirke porcra. Hagyjd állni legalább 20 percig, hogy a porc átvegye az ízeket.
A csirke porc jól átveszi a marinád ízét, így minél hosszabb ideig marinálod, annál gazdagabb lesz az íze.
A csirke porcokat tűzd fel a pálcikákra úgy, hogy ne legyenek túl szorosak, hogy jól átsüljenek.
A pálcikákat áztasd vízbe 20-30 percre, hogy ne égjenek meg a grillen.
Grillezd a csirke porcokat közepes lángon 5-7 percig, mindkét oldalon, amíg szépen karamellizálódnak és ropogósak lesznek.
A csirke porcokat figyelmesen süsd, hogy kívül ropogósak, belül pedig finom puhák maradjanak.
A kész yakitorit tálald fel.
Tálaláskor friss szezámmaggal is megszórhatod a csirke porcokat, hogy még ropogósabb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.