Kezdd azzal, hogy a csirke porcokat alaposan megmosod, Ă©s szĂŒksĂ©g szerint a felesleges rĂ©szeket eltĂĄvolĂtod.
A csirke porc jĂłl illeszkedik a yakitorihoz, de fontos, hogy friss legyen a legjobb Ăz elĂ©rĂ©se Ă©rdekĂ©ben.
A szĂłjaszĂłszt, mirint Ă©s a cukrot keverd össze egy tĂĄlban, majd öntsd a keverĂ©ket a csirke porcra. Hagyjd ĂĄllni legalĂĄbb 20 percig, hogy a porc ĂĄtvegye az Ăzeket.
A csirke porc jĂłl ĂĄtveszi a marinĂĄd ĂzĂ©t, Ăgy minĂ©l hosszabb ideig marinĂĄlod, annĂĄl gazdagabb lesz az Ăze.
A csirke porcokat tƱzd fel a pĂĄlcikĂĄkra Ășgy, hogy ne legyenek tĂșl szorosak, hogy jĂłl ĂĄtsĂŒljenek.
A pĂĄlcikĂĄkat ĂĄztasd vĂzbe 20-30 percre, hogy ne Ă©gjenek meg a grillen.
Grillezd a csirke porcokat közepes lĂĄngon 5-7 percig, mindkĂ©t oldalon, amĂg szĂ©pen karamellizĂĄlĂłdnak Ă©s ropogĂłsak lesznek.
A csirke porcokat figyelmesen sĂŒsd, hogy kĂvĂŒl ropogĂłsak, belĂŒl pedig finom puhĂĄk maradjanak.
A kész yakitorit tålald fel.
Tålalåskor friss szezåmmaggal is megszórhatod a csirke porcokat, hogy még ropogósabb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.