Hámozd meg a narancsokat és a grapefruitokat, és darabold kisebb darabokra.
Távolítsd el a fehér hártyákat a citrusfélék körül, mert keserű ízt adhatnak a lének.
Helyezd az összes hozzávalót egy gyümölcscentrifugába vagy lassú présbe.
A lassú prés (slow juicer) több vitamint és tápanyagot őriz meg a gyümölcsökben, mint a hagyományos gyümölcscentrifuga.
Ha szükséges, adj hozzá mézet vagy édesítőt a természetes édesség fokozásához.
Kóstold meg a levet, mielőtt édesíted, mert a narancsok édessége elegendő lehet.
Préseld ki a levet, amíg teljesen sima és egyenletes állagú nem lesz.
Ha nincs gyümölcscentrifugád, turmixold össze a gyümölcsöket, majd szűrd át a levet egy sűrű szitán.
Öntsd a juice-t egy pohárba, és azonnal tálald.
Azonnal fogyaszd el a levet, hogy a vitaminok ne bomoljanak le.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.