Ăntsd az almalevet egy közepes lĂĄbasba, Ă©s kezdd el közepes lĂĄngon melegĂteni.
HasznĂĄlj jĂł minĆsĂ©gƱ, 100%-os almalevet a legjobb ĂzĂ©lmĂ©nyĂ©rt.
VĂĄgd fĂ©lbe a narancsot, Ă©s facsard ki a levĂ©t. A kifacsart narancshĂ©jat is add az almaleves edĂ©nybe, hogy intenzĂvebb citrusos Ăzt kapj.
A narancsot alaposan mosd meg, mielĆtt kifacsarod, kĂŒlönösen, ha a hĂ©jĂĄt is felhasznĂĄlod.
VĂĄgd fĂ©lbe a vanĂliarudat, Ă©s kapard ki a belsejĂ©t. A kikapart magokat Ă©s a hĂ©jat is add az edĂ©nyhez.
Ha nincs vanĂliarudad, hasznĂĄlhatsz vanĂliakivonatot, de a rĂșd sokkal intenzĂvebb Ăzt ad.
Tedd hozzå a fahéjrudat, a szegfƱszeget és egy csipet szerecsendiót, majd keverd össze.
A fƱszerek mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatod.
LassĂș tƱzön fĆzd a cidert 15-20 percig, hogy az Ăzek jĂłl összeĂ©rjenek. Ne hagyd forrni, csak Ă©ppen gyöngyözzön.
Ha forr, a cider elveszĂtheti az ĂzĂ©t Ă©s az aromĂĄjĂĄt.
Vedd le a tƱzrĆl, Ă©s keverd hozzĂĄ a mĂ©zet. Alaposan keverd el, hogy teljesen feloldĂłdjon.
A mĂ©zet a legvĂ©gĂ©n add hozzĂĄ, hogy megĆrizze az Ă©rtĂ©kes tĂĄpanyagait.
SzƱrd le a cidert, hogy eltĂĄvolĂtsd a fƱszereket Ă©s a narancshĂ©jat. EzutĂĄn mĂĄr poharakba töltheted, Ă©s melegen fogyaszthatod.
A szƱrĂ©shez hasznĂĄlhatsz egy finom szƱrĆt vagy gĂ©zlapot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.