A nattót tedd egy kis tálba, és keverd meg alaposan.
A nattó az erős ízvilága miatt érdemes jól összekeverni, hogy az ízek teljesen összeérjenek.
Add hozzá a szójaszószt és a wasabit, és keverd újra, hogy homogén legyen.
A wasabi erős ízű, így ha nem szereted a csípős dolgokat, kisebb mennyiséget is használhatsz belőle.
A zöldhagymát apróra vágd fel, és szórd rá a nattóra.
A zöldhagyma frissessége és enyhe csípőssége kiválóan kiegészíti a nattó ízét.
Szórd meg a szezámmaggal, és tálald frissen.
A szezámmag extra ropogósságot ad az ételnek, így ne hagyd ki, ha szereted a roppanós textúrákat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.