A marhahúst vágd vékony csíkokra. A vöröshagymát hámozd meg, majd apróra vágd.
A marhahús könnyen szeletelhető, ha fél órát a hűtőben pihenteted előtte.
Egy nagy serpenyőben melegítsd fel a szezámolajat, és add hozzá a hagymát. Pirítsd meg, amíg üveges nem lesz.
A hagymát ne pirítsd túl, mert keserű lesz, ha megég!
A pirított hagymához add hozzá a marhahúst, és pirítsd meg minden oldalát, amíg szépen barna nem lesz.
A hús pörkölése közben ne keverd túl, hogy a hús szépen karamellizálódjon.
A krumplikat hámozd meg, és vágd fel nagyobb kockákra. A zöldborsót friss vagy fagyasztott formában is használhatod.
A zöldborsó friss, roppanós textúrája különleges ízt ad az ételnek.
Tedd a krumplit és a zöldborsót a serpenyőbe a hús mellé. Öntsd rá a húsleves alaplevet és a shoyu szójaszószt. Sózd, borsozd ízlés szerint.
A shoyu szójaszósz gazdag ízt ad, de ha sózott alaplevet használsz, csökkentsd a só mennyiségét!
Fedd le a serpenyőt, és főzd alacsony lángon körülbelül 25-30 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak és az ízek összeérnek.
Ne nyisd meg túl gyakran a fedelet, hogy a gőz segítse a zöldségek puhulását!
Miután elkészült, tálald forrón. Fogyaszthatod önálló ételként, vagy rizst is kínálhatsz mellé.
A Niku jaga tökéletes választás vacsorára, ha gyors és tápláló ételt szeretnél készíteni!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.