A tojásokat verd fel egy tálban, adj hozzá sót és borsot. Egy serpenyőben hevíts olívaolajat közepes lángon, és öntsd bele a felvert tojásokat.
A tojásokat ne keverd túl, hogy finom lágy omlettet kapj, ne legyen túlsütve!
Amint a tojás elkezd sülni, pörögtesd meg a serpenyőt, hogy egyenletesen süljön. Amikor az alja aranybarna, de a teteje még enyhén lágy, tedd rá a sült rizst és egy evőkanál ketchupot. Hajtsd össze az omlettet a rizs köré.
A rizs ne legyen túl vizes, hogy ne áztassa el az omlettet.
Készítsd elő a kenyérszeleteket: mindkét oldalát pirítsd meg enyhén, hogy ropogós legyen.
Használhatsz egy kis vajat is a kenyér pirításához, hogy extra ízt adj neki!
Helyezd az omlettet a kenyérszeletekre, majd tegyél rá egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Ha szeretnéd, még egy kis ketchupot is csepegtethetsz rá.
Ne túl sok ketchupot, hogy ne legyen túl édes – csak egy pici ízesítésnek.
Helyezd az omurice-t a másik kenyérszelet tetejére, és óvatosan nyomd le, hogy a szendvics összeálljon. Vágd félbe, és tálald frissen.
A szendvics könnyen széteshet, ha túl sok tölteléket használsz, szóval figyelj rá, hogy ne legyen túl vastag.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.