A rizst készítsük elő, ha még nem főztük meg. A sárgarépát hámozzuk meg és vágjuk apró kockákra.
A rizst előzőleg érdemes hűtőben tárolni, hogy könnyebben kezelhető legyen.
A fokhagymát és a zöldhagymát aprítsuk fel. A káposztát vékony csíkokra vágjuk.
A káposztát ne vágjuk túl vékonyra, hogy a tálban megőrizze a textúráját.
Egy serpenyőben melegítsük az olívaolajat, majd adjuk hozzá a fokhagymát és a zöldhagymát. Pirítsuk 1-2 percig.
A fokhagymát ne pirítsuk túl, mert keserűvé válhat.
A káposztát adjuk hozzá a serpenyőhöz, és pároljuk 3-5 percig, amíg enyhén megpuhul.
A káposzta párolásakor érdemes egy kis sót is adni hozzá, hogy még ízesebb legyen.
A rizst és a ketchupot adjuk hozzá a serpenyőhöz, és jól keverjük össze. Öntsük rá a szójaszószt, majd keverjük össze, hogy az ízek összeérjenek.
A szójaszósz és ketchup kombinációja különleges ízt ad a rizsnek.
A tojásokat verjük fel, és egy serpenyőben, közepes hőmérsékleten süssünk belőlük omlettet.
A tojásokat lassan pirítsuk, hogy puha és krémes maradjon, majd óvatosan tegyük a rizses keverék tetejére.
Tálalás előtt a rizses keveréket tegyük a tányérra, majd helyezzük rá az omlettet.
A rizst előre készíthetjük, hogy gyorsabban összeálljon az étel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.