A rizst főzd meg a csomagolás utasításai szerint, majd hagyd kihűlni.
A rizst érdemes előző nap megfőzni, hogy könnyebben kezelhető legyen a további lépésekben.
A vöröshagymát, sárgarépát és zöldborsót vágd apróra.
A zöldségeket egyenletesre vágd, hogy a főzés közben minden egyforma állagú legyen.
Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a vöröshagymát, sárgarépát és zöldborsót 5 percig.
Ha nem szeretnéd, hogy a zöldségek túlságosan megpuhuljanak, pirítsd őket alacsonyabb hőfokon.
Add hozzá a főtt rizst a zöldségekhez, és keverd össze. Ízesítsd sóval és borssal.
A rizst alaposan keverd össze, hogy a zöldségek és a rizs jól egyesüljenek, így az ízek jobban összeérnek.
Készíts egy omlettet a tojásokból, majd egyenletesen oszlasd el a rizs tetején.
A tojást óvatosan kell sütni, hogy ne száradjon ki. A tojást csak akkor tedd a rizs tetejére, amikor a rizs már teljesen átsült.
A kész omurice-t tálald mustárral és parmezán sajttal a tetején.
A mustárt ne tedd túl sokat, mivel a túl sok savanyú íz elnyomhatja a többi összetevő ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.