A sertéshúst vágd kisebb darabokra, és sózd, borsozd meg. Fűszerezd köménnyel, és egy serpenyőben forró olajon süsd meg, amíg ropogós és aranybarna lesz.
A sertéshúsnak elég ropogósnak kell lennie, hogy a chicharrón igazi élmény legyen.
A fokhagymát hámozd meg, majd apróra vágd vagy préseld, és készíts belőle egy fokhagymás szószt. Ehhez keverd a fokhagymát olajjal, citromlével, sóval és borssal.
A fokhagymás szósz ne legyen túl híg, hogy a kenyérre kenve ne ázzon át túlságosan.
A kenyérszeleteket pirítsd meg enyhén, hogy ropogósak legyenek, de még puha belsővel.
A kenyér pirítását végezheted serpenyőben is, hogy még ínycsiklandóbb legyen.
A megsült chicharrónt tedd a pirított kenyérre, majd kend meg a fokhagymás szósszal.
Az édes és savanyú fokhagymás szósz tökéletesen harmonizál a ropogós sertéshússal.
Tálald friss salátával, paradicsommal és korianderrel díszítve.
A saláta frissessége segít ellensúlyozni a hús gazdag ízét, így tökéletes kiegészítője az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.