A sertéshasát alaposan sózd és borsozd, majd egy serpenyőben közepes lángon süsd meg mindkét oldalát, amíg szép ropogósra pirul. A hús akkor lesz kész, ha az egész bőre ropogós és aranybarna.
A hús bőre akkor lesz igazán ropogós, ha a bőrt egy kicsit bevágod, hogy a zsiradék könnyebben kiolvadjon.
Amíg a hús sül, készítsd el a kenyeret. A baguettet szeleteld fel, majd süsd meg egy serpenyőben, hogy ropogós legyen.
A kenyér akkor lesz igazán ropogós, ha egy kis vajjal vagy olajjal kenjük meg a felületét, mielőtt megpirítjuk.
A sült húsról vágd le a ropogós bőrt és a hús többi részét szeleteld fel vékony csíkokra. A hús és a bőr kombinációja adja meg a karakteres ízt.
Ha nem szereted a túlságosan zsíros részeket, válaszd a soványabb húsrészeket, de a bőr ropogóssága elengedhetetlen a klasszikus ízhez.
A sült hagymát tedd a kenyeret pirítva, majd halmozd rá a hús csíkokat és a ropogós bőrt. Nyomj rá lime levet és szórd meg korianderrel.
A lime leve frissítő ízt ad az ételnek, a koriander pedig friss zöldes aromát. Ha nem szereted a koriandert, petrezselyemmel is helyettesítheted.
Tálald az ételt, és élvezd a ropogós kenyér, a szaftos hús és a friss ízek kombinációját!
Ez az étel remekül illik egy hideg sör mellé, és ideális választás bulikra vagy baráti összejövetelekre.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.