A kenyérszeleteket helyezd egy tiszta felületre, majd mindkét szeletet kend meg olívaolajjal.
Az olívaolajjal való megkenés segít, hogy a kenyér ropogós legyen a sütés során.
Helyezd el a mozzarella és cheddar sajtot egy-egy kenyérszeletre.
A sajtokat vékonyra szeleteld, hogy jól megolvadjanak a sütés közben.
A másik szelet kenyeret helyezd rá, és enyhén nyomd le a paninit, hogy a sajt szépen megolvadjon.
A sajt olvadása érdekében a paninit ne nyomd túl erősen, csak egy kicsit.
Süsd a paninit egy előmelegített grill serpenyőben, mindkét oldalán 3-4 percig, amíg a kenyér aranybarna és ropogós lesz, a sajt pedig megolvad.
Ha nincs grill serpenyőd, használj egy hagyományos serpenyőt és egy nehezebb serpenyőt, hogy lenyomd a paninit.
Miután a panini elkészült, tálald melegen, ízlés szerint borsot és sót szórva a tetejére.
Tálald a paninit azonnal, hogy a sajt még folyós és krémes legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.