A kenyérszeleteket helyezd egy tiszta felületre, majd mindkét szeletet kend meg olívaolajjal.
Az olívaolaj segít abban, hogy a kenyér ropogós legyen sütés közben.
A tojásokat verd fel, sózd, borsozd, majd egy serpenyőben süsd őket tükörtojásként, amíg a sárgája még lágy marad.
A tojásokat ne süsd túl, hogy a sárgája folyós maradjon, és jól illeszkedjen a paninibe.
Helyezd a megsült tojást a kenyér egyik szeletére.
A tojásokat ne vágd túl apróra, hogy megőrizzék a textúrájukat a paniniben.
Tedd a másik szelet kenyeret a tetejére, és enyhén nyomd le a paninit, hogy a tojás és a kenyér összetapadjon.
Ha szeretnél extra ízt, egy kevés extra sót és borsot is szórhatsz a tojásra.
Süsd a paninit egy előmelegített grill serpenyőben 3-4 percig, mindkét oldalát pirítva, amíg a kenyér aranybarna és ropogós lesz, a tojás pedig megmarad benne.
Ha nincs grill serpenyőd, használj egy hagyományos serpenyőt és nyomd le egy másik nehezebb serpenyővel.
Miután elkészült, tálald melegen.
A paninit azonnal tálald, hogy a tojás és a kenyér még friss és ropogós maradjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.