A krumplit hámozd meg, majd vágd fel kockákra, és főzd meg sós vízben 10-12 perc alatt, amíg teljesen megpuhul.
A krumplinak nem szabad túl puhára főnie, hogy megtartja a textúráját.
A vöröshagymát és fokhagymát aprítsd fel, és egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat. Pirítsd meg a hagymát, amíg üveges nem lesz.
A fokhagyma fokozza az étel ízét, de ne hagyd túl pirulni, mert keserűvé válhat.
Add hozzá a piros paprikát, és pirítsd együtt a hagymával még 2-3 percig.
A paprika hozzáadása extra színt és édes, füstös ízt ad az ételnek.
Öntsd hozzá a kókusztejet és a taco fűszerkeveréket, majd jól keverd össze. Főzd alacsony hőmérsékleten 5-10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A kókusztej krémes állagot ad, miközben enyhe édességet biztosít.
Miután a krumpli megfőtt, add hozzá a fűszeres kókuszkrémhez, és keverd össze alaposan. Sóval és borssal ízesítsd.
Ha a szósz túl sűrű, egy kis vízzel is hígíthatod, hogy simább legyen.
Tálald friss korianderrel díszítve, és facsarj rá lime levét.
A friss koriander és lime levél frissítő ízt ad, és kiemeli a krémes szósz ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.