Papaya lassi, frissítő ital papayával, joghurttal és lime levével

Papaya lassi

A papaya lassi egy népszerű indiai ital, amely frissítő hatású és gazdag tápanyagokban. Az indiai konyhában a lassi hagyományosan joghurt alapú ital, és gyakran fogyasztják étkezések mellett vagy a meleg nyári hónapokban. A papaya édes és trópusi íze kombinálva a joghurt selymes textúrájával tökéletesen harmonizál, miközben a lime frissessége kiemeli az ital ízét.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
250 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
1 db Papaya
200 g Natúr joghurt
2 ek. Méz
1 ek. Friss lime lé
4 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A papayát hámozd meg, vágd fel kisebb darabokra, és távolítsd el a magjait.

    A papaya édes íze a legjobban akkor érvényesül, ha érett, puha gyümölcsöt választasz.

    2

    A papaya darabokat, a natúr joghurtot, mézet és lime levét tedd egy turmixgépbe.

    Ha szereted a sűrűbb állagú lassi-t, kevesebb folyadékot adj hozzá.

    3

    Adj hozzá 3-4 jégkockát, és turmixold össze simára.

    Ha nincs jégkockád, fagyasztott papayát is használhatsz a hűtéshez és az állag javításához.

    4

    Öntsd a kész papaya lassit poharakba, és azonnal tálald.

    A papaya lassi frissen fogyasztva a legfinomabb, amikor a frissessége még megmarad.