A kefirt öntsd egy tálba, majd add hozzá a sót és borsot.
A kefir lehet házi vagy bolti, de a házi változat gazdagabb probiotikumokban.
A fokhagymát reszeld le, és add a kefirhez. Ezzel friss, enyhén csípős ízt adsz az italnak.
Ha enyhébb fokhagymaízt szeretnél, csak egy kis gerezdet használj.
Az uborkát vágd apró kockákra, és add a kefirhez.
Az uborka frissítő hatása jól illik a kefir krémes állagához, így ne hagyd ki.
A friss koriandert és mentát vágd apróra, és szórd bele a kefirbe.
A friss fűszerek nemcsak ízesítik, hanem egyedi frissességet is adnak a kefirnek.
A citromlét is keverd bele, hogy egy frissítő savanykás ízt kapj.
A citrom nemcsak frissítő, hanem segít a kefir ízének kiemelésében is.
Az olívaolajat öntsd bele, és keverd jól össze.
Az olívaolaj lágyabbá teszi a kefirt, és gazdagabb textúrát ad neki.
Tálald az italt frissen, jéggel vagy hűtve, hogy még frissítőbb legyen.
Ez a kefir különösen jól illik nyári napokra, vagy étkezések mellé frissítőként.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.