A halhúst pürésítsd egy robotgéppel vagy egy késsel, majd add hozzá a tápióka lisztet, a szójaszószt, a sót, a borsot, és egy kevés reszelt fokhagymát.
A halat alaposan pürésíteni kell, hogy ne maradjanak benne nagy darabok, amelyek megnehezítik a tészta formázását.
A tésztát jól keverd össze, és gyúrd össze alaposan, amíg sima, homogén állagot nem kapsz.
Ha a tészta túl ragacsos, egy kis extra tápióka lisztet is hozzáadhatsz.
A tojásokat főzd meg keményre (10-12 perc), majd hámozd meg és tedd félre.
A kemény tojásokat ügyelj arra, hogy ne főzd túl, különben a sárgája túlságosan száraz lesz.
A tésztából formázz kis golyókat, és a közepükbe helyezd el a főtt tojásokat. Csomagold be a tojásokat a tésztával, hogy jól lezárd őket.
Próbáld meg egyenletesen eloszlatni a tésztát, hogy minden falat egyenletesen süljön.
Egy serpenyőben hevítsd fel a kókuszolajat, és add hozzá a tojással töltött golyókat. Süsd őket aranybarnára mindkét oldalukon.
A kókuszolaj nemcsak ízt ad, hanem jól bírja a magas hőmérsékletet is, így a golyók szépen ropogósra sülnek.
Miután a golyók szépen megpirultak, tálald őket melegen, korianderrel díszítve.
A koriander friss ízt ad a frittekhez, és szép színt kölcsönöz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.