A marhahúst vágd kisebb kockákra. A fokhagymát hámozd meg és zúzd össze, a fehér paprikát szeleteld fel.
A hús legyen friss és zsírosabb darab, hogy a főzés során szaftos maradjon.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a fokhagymát és a fehér paprikát. Pirítsd őket pár percig, amíg illatosak nem lesznek.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, hogy ne legyen keserű!
Add hozzá a marhahúst a serpenyőhöz, és pirítsd meg minden oldalát, amíg szép barna nem lesz. Ezután öntsd fel a fehérborral.
A fehérbor segít megőrizni a hús ízét, és fokozza a gazdag aromákat.
Hozzáadd a zöldség alaplevet, sót, borsot és köményt. Forrald fel, majd csökkentsd a hőt és hagyd lassan főzni 40-45 percig, amíg a hús teljesen megpuhul.
A hosszú főzés biztosítja, hogy a hús omlós legyen és az ízek jól összeérjenek.
A kész Pepperpotot szórjuk meg friss korianderrel, és tálaljuk meleg rizssel vagy friss kenyérrel.
A friss koriander frissítő ízt ad, ami remekül kiegészíti a gazdag és fűszeres húslevest.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.