A rizstésztát forrásban lévő vízben főzd meg a csomagolás utasításai szerint, majd szűrd le és hűtsd le hideg vízzel, hogy ne ragadjon össze.
A rizstésztát mindig hideg vízben öblítsd le, hogy elkerüld, hogy összetapadjon.
A lóhúst vékony csíkokra vágd, és egy serpenyőben forró olajon pirítsd meg 3-4 percig, amíg átsül.
A hús gyorsan átsül, ezért ügyelj, hogy ne süsd túl.
A sárgarépát és uborkát vágd vékony szeletekre vagy csíkokra, majd tedd félre.
A zöldségeket vágd egyenletesre, hogy esztétikus legyen a tálalás.
A fokhagymát zúzd össze, és egy kis tálban keverd össze a szójaszószt, halszószt, cukrot, citromlevet és a vízet, hogy elkészítsd a fokhagymás szószt.
A szósz elkészítésekor győződj meg róla, hogy a cukor teljesen feloldódjon a folyadékban.
A pho cuonokat úgy készítsd el, hogy a rizstésztát egyesével kiteríted, majd rárakod a sült húst, a zöldségeket, friss mentát és koriandert, és egy kis fokhagymás szószt is teszel rá. Ezután óvatosan feltekered, mint egy sushi tekercset.
Ügyelj arra, hogy a töltelék ne legyen túl sok, hogy a rizstészta könnyen feltekerhető legyen.
A kész pho cuonokat tálald egy kis tál fokhagymás szósszal, hogy a vendégek egyéni ízlés szerint mártogathassák őket.
A pho cuonokat frissen fogyaszd, mert a rizstészta könnyen megszáradhat, ha túl sokáig áll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.