A piadina tésztát melegítsd meg egy száraz serpenyőben közepes hőfokon mindkét oldalát 1-2 percig sütve, amíg enyhén aranybarna nem lesz.
A tészta ne legyen túl ropogós, hogy könnyen össze lehessen hajtani.
Az avokádókat vágd félbe, távolítsd el a magját, majd vágd fel vékony szeletekre.
Csepegtess citromlevet az avokádóra, hogy ne barnuljon meg.
A füstölt lazacot darabold fel kisebb szeletekre.
Válasz jó minőségű füstölt lazacot.
A piadina tésztára helyezd el először a füstölt lazacot, majd az avokádó szeleteket.
Ne rakj túl sok feltétet, hogy könnyen össze tudd hajtani a piadinát.
Tedd rá a rukkolát, majd locsold meg olívaolajjal és citromlével.
A rukkola helyett használhatsz más salátát is.
Szórd meg egy csipet sóval és borssal.
A sóval óvatosan bánj, mert a lazac is sós.
Tedd össze a piadinát, majd tálald frissen, melegen.
Azonnal tálald, hogy a tészta ne ázzon el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.