A sertéshúst szeleteld vékonyra, hogy könnyen átsüljön. A fokhagymát és a vöröshagymát apróra vágd, a paprikát pedig kockázd fel.
A hús szeletelése legyen egyenletes, hogy minden darab gyorsan és egyenletesen átsüljön.
Egy serpenyőben hevíts olívaolajat, és add hozzá a fokhagymát. Pirítsd meg 1-2 percig, amíg erős illata lesz.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, mert keserűvé válhat.
Tedd bele a sertéshúst, és süsd meg minden oldalán, amíg aranybarna és átsült.
A hús sütésénél ügyelj arra, hogy ne zsúfold túl a serpenyőt, különben nem sül meg egyenletesen.
Miután a hús megpirult, add hozzá a felkockázott paprikát és a vöröshagymát. Sózd, borsozd, majd főzd 5-7 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A paprika és a hagyma a hús mellett extra ízt ad, így egy finom és szaftos tölteléket kapsz.
A pintxo kenyereket pirítsd meg enyhén a serpenyőben, hogy ropogósak legyenek.
A kenyér pirítása előtt egy kevés olívaolajat is csepegtethetsz rá, hogy extra ízt adjon neki.
Tedd a szaftos húst és zöldségeket a pirított kenyérre, majd díszítsd friss petrezselyemmel és egy szelet citrommal.
A petrezselyem frissességet ad, míg a citrom frissítő ízt kölcsönöz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.