A csirkecombokat alaposan mosd meg, és a bőrt is óvatosan húzd le, ha szeretnéd egészségesebb ételt készíteni.
A csirkecomb bőre alatt zsírosabb hús található, amit szükség esetén eltávolíthatsz, hogy könnyebben átsüljön a hús.
Készítsd el a pácot: a joghurtot keverd össze a finomra vágott fokhagymával, a reszelt gyömbérrel, a fűszerpaprikával, a köménnyel, a citromlével, sóval és borssal.
A joghurt segíti a csirke húsát puhítani, miközben gazdag fűszeres ízt ad neki.
A csirkecombokat tedd a pácba, és hagyd pihenni legalább 30 percig, de ha van időd, tedd be a hűtőbe 2-3 órára, hogy még jobban átjárja a pác.
A pácos pihenés során a csirke jól magába szívja a fűszereket, így ízletesebb lesz.
A csirkecombokat tedd egy előmelegített serpenyőbe, és süsd őket közepes lángon 25-30 percig, amíg szép aranybarna és ropogós lesz a hús.
Ne süsd túl a csirkét, hogy ne száradjon ki, és ügyelj arra, hogy minden oldal egyenletesen átsüljön.
Tálald a csirkecombokat friss salátával, vagy párolt zöldségekkel.
A prebiotikus hatás fokozásához fogyaszthatsz mellé friss, rostokban gazdag zöldségeket, mint a káposzta vagy brokkoli.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.